Senaste Nyheterna

Senaste Nyheterna

Borrelia är en bakterieinfektion som sprids till människa genom infekterade fästingar. Denna studie visade signifikant förbättring i resultatet bland deltagarna i olika behandlingsmetoder med kirurgisk behandling är överlägsen.


Vi rekommenderar att kirurgisk behandling för väl utvalda vuxna patienter med symtomatisk LDDD och bedömning av livskvalitet och kliniska symtom före och efter behandling.

Dessa dagar, det finns flera typer av Ayurvediska produkter finns tillgängliga på marknaden som hudvårdsprodukter, Ayurvediska produkter för kroppsvård, hår produkter, etc.


Du kan köpa dessa saker från ditt lokala marknaden. Dessa poster är också tillgängliga online. I dessa dagar nästan alla saker har gått online. Kama Ayurveda är en plattform på nätet som erbjuder olika typer av Ayurvediska material till en rimlig kostnad. Det erbjuder Ayurvediska poster utanför Indien också.

Appar och webbplatser som gör att du nästan prata med en läkare är ganska vanligt.

Efter en liten Googla runt för jämförelse, jag satt på " Push-Läkare ," en BRITTISK tjänst som hade ett par bra write-ups och mer viktigt, om jag är ärlig) en stor inledande rabatt för vad som är en premium-tjänst.
Efter registreringen, jag bokade en tid, som var så enkelt som du kan förvänta dig: jag var du presenteras med en lista av tillgängliga platser, med tidigast i mitt fall var åtta minuter (möten köra från 7 AM till 10 PM, sju dagar i veckan).

Utöver dess kraftfulla effekter på bröstcancer, I3C har visat sig hämma tillväxten av prostata-och livmodercancer celler. Dessutom finns det en mängd studier har visat att en kost hög i korsblommiga grönsaker som broccoli, kan minska risken för tjocktarmscancer.

Stå emot trycket att dricka, oavsett din ålder. Dricker påverkar dina vitala organ, oavsett hur mycket du förbrukar, varnar Högskola Dricka Förebyggande. Alkoholintag kan leda till sjukdomar som hepatit, eller en inflammation i levern.
Alkohol kan orsaka en ökning av blodtrycket, vilket ställer extra påfrestning för hjärtat att pumpa syresatt blod till celler och vävnader i kroppen, inklusive hjärnan.